keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Mycafe:n uusi elämä




Muutaman päivää levänneenä sitä jaksaa taas kirjoitella, joten täältä tulis taas jotain juttua.

Niin, joku varmasti muistaa kun tuossa noin viikko sitten kirjoittelin, että pitäisi hankkia uusi kahvikone vanhan Mycafe-laitteen tilalle. Noh, kuinkas sitten kävikään!



MyCafe



Löydettiin miehekkeen kanssa netistä putiikki, joka myy samanlaisia kahvityynyjä, kun tuon Mycafe-koneen omat ovat. Alkuperäisiä, kun ei ainakaaan kovin edullisesti tunnu saavan mistäään ja makuvaihtoehdotkin ovat aika mitättömät.

Tilattiin noita uusia tyynyjä siis nettiteitse viikko sitten viikonloppuna Hollannista ja ne saapuivat meille tämän kuluvan viikon maanantaina.

Jännitys oli suuri, kun avasimme ensimmäisen pussin, että näkisimme sopivatko nuo tyynyt meidän koneellemme. Ja kyllähän ne sopivat. Nyt on siis Mycafe-kahvilaitteen elämälle annettu taas vahäksi ajaksi tekohengitysta ja itselle armonaikaa uuden koneen hankkimista ajatellen ja taas säästyy rahaa. :)



Hyvän kahvin ainekset
Uudistettiin siinä sitten samalla vähän keittiön purkkivalikoimaa. Nämä kaksi peltipurkkia löytyivät Sokokselta ja
Uudet purkit
toimivat kahvipodi-purkkeina oikein hyvin. Hienot musta-hopea-valkoiset. Mahtavaa vielä, että ovat sokoksen oman House-sarjan jäseniä, joten tulivat vielä varsin edullisiksikin.



14 kommenttia:

  1. Moi! Mä tykkään kanssa koneesta, mutta siihen on mahdottoman hankalaa saada noita podeja nykyään - ei huvittaisi ostaa jättisatsia yhtä makua, mitä tuolta niiden omasta nettikaupasta saa. Olisi kiva ostaa eri makuja pusseittain, ei laatikoittain. ;) Hyvä tietää, että tuo Senseo käy koneeseen, tilaan niitä minäkin! T. Katriina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hollannista tilattiin podeja meillekin pari vuotta. Muutaman kerran on nyt tilattu Virosta (Holland House), valikoima on hyvä ja hinnatkin kohtuulliset. Niillä näkyy olevan myymälä Tallinnan Stockmannilla, sieltä kun koppaa mukaansa niin säästyy vielä postikulutkin.

      Poista
  2. Hei Laurelli! Kerropa vinkki My Cafe laitteen käytölle. Mulla tulee usein ihan laihaa kahvia vasta seuraava kuppi samalla podilla tulee vahvempaa mikä vois olla syynä? Kuinka paljon laitat vettä yhdelle kupilliselle/mukille, entä tarvitseeko sitä podia painaa jotenkin tiukemmin siihen suodattimeen vai mikä olis syynä että tulee laihaa? Kiitos jos viitsit vastata :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Laihaa kahvia tulee meilläkin välillä. Koneen sammuttaminen ja uudelleen käynnistys auttaa usein asiaan, eli paina samaa nappia uudelleen ( iso/pieni kuppi) Podi kannattaa myös asettaa paikoilleen mahdollisimman tiiviisti.

      Poista
  3. Hei!
    Voisitko kertoa saako noita My Cafe laitteitta tilattua vielä jostain, olen yrittänyt katsoa kaikki kaupat läpi mutta ei tunnu että mistään löytyisi. Olisi kiva jos osaisit kertoa jonkun linkin mistä voi tilata tai sitten ihan kaupan nimen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiseltään löysin Oy Mycafe Nordic firman, josta voisi saada laitteita. Kaupoissa tuota ei ole juuri koskaan näkynyt. Alkuperäisiä podeja löytyy kyllä vielä K-kaupoista.

      Poista
    2. Äkkiseltään löysin Oy Mycafe Nordic firman, josta voisi saada laitteita. Kaupoissa tuota ei ole juuri koskaan näkynyt. Alkuperäisiä podeja löytyy kyllä vielä K-kaupoista.

      Poista
    3. Onko niillä jotain nettisivuja vai pitäisikö sinne soittaa? Itsekin olen nähnyt vain podeja, en laitteita.

      Poista
  4. Pettynyt olen kahvilaitteeseen. Oikeastaan aina tulee laihaa kahvia. Ystäväni osti Pauligin cupsulo-keittimen ja sen kahvi on aivan erilaatua !

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä, sillä itse olen etsinyt keittimeen podeja, joten tilaus netin kautta tai Tallinnasta...

    Onko tietoa mistä K kaupasta podeja saa, asun Helsingissä, kiitos

    ritva

    VastaaPoista
  6. Hei vielä hieman näistä podeista....

    Huomasin, että osoitteesta www.puhdistamo.fi, löytyy Mycafe keittimeen podeja, joten tarkkailkaa sitä hintaa, kun en tiedä mitä maksaa tilata ulkomailta.
    Heitin heille kysymyksen myös Senseon sopivuudesta keittimeen.

    VastaaPoista
  7. Olen tuskaillut kanssa kahvipadsien kanssa, Prismasta ja Cittarista saa vaan paria makua ja ne on tosi kalliita yli 5e/16kpl. Mä tilasin tuolta Holland Housesta Virosta ( sivut englanniksi myös) http://pood.hh.ee/coffee-pads-senseo.html padseja eli Senseoon käyviä ja käyvät My Cafeeseen myöskin. Tosi edullisia ja paljon makuvaihtoehtoja! Tilasin maanantaina ja oli tiistaina postin lokerossa Vantaalla! Vastasivat myös viestiin välittömästi. Kiitin hyvästä palvelusta ja vastasivat, että suomalaiset tilaajat saavat heiltä -5% alennnuksen tilauksesta koodilla:532525.

    Musta tuo keitin tekee hyvää kahvia ja kahvikupin kokoa saa säädeltyä esim espressoon vaan vähän vettä. Ostin keittimen, koska nuo suodatinpaperiset padsit on kivampia kuin muoviset podsit

    VastaaPoista
  8. Terve!

    Löysin tämän kirjoituksen kun ihan summassa googletin "MyCafe" :)

    MyCafén liiketoiminta siirtyi osaksi Puhdistamo - Real Foods Oy:tä vuonna 2012, ja siinä samalla kaikki nämä kahvit. Osoitteessa www.puhdistamo.fi/kahvit löytyvät kaikki ne mitä on, sekä tällä hetkellä uudenmallinen kahvilaitekin. Käykää vilkaisemassa :)

    VastaaPoista
  9. Hankin juuri käytetyn laitteen. Cittarista löysin kolmea eri laatua tyynyjä. Laihaa tulee, mikä neuvoksi?

    VastaaPoista