maanantai 16. tammikuuta 2012

Ajatuksissa uimahallit

Minulla on ollut käytössä liikuntakortti, johon aina lataan uuden kymmenenkerran satsin, kun vanhat kerrat on uitu. Lueskelin taannoin Turku liikkeelle-lehteä ja havaitsin, että nykyisen kortin jäljellä olevat kerrat eivät suoraan ole käytettävissä uudessa pian avattavassa Impivaaran uimahallissa. Siispä täytyy tässä ennen helmikuun puoltaväliä käydä muutaman kerran polskimassa tuolla Petreliuksen hallissa, ettei jää käyttämättä.

Tänään siis suuntasin hallille suht pitkän joulutauon jäljiltä. Kolmen jälkeen paikalla oli vielä paljon niitä kaikkein kiireimmin uimaan halunneita ihmisiä, joten pukukaappeja ei ollut paljoa jäljellä. Sainkin reunimmaisen, jonka ovea ei edes tahdo mahtua avaamaan.

Uin siinä sitten tunnin verran ja kävin kunnolla saunassa ja lähdin pois. Kuvia ei valitettavasti tältä reissulta tullut napsittua. ;)

Tosiaan tietoni mukaan Turun uusi Suomen suurin, monipuolisin Impivaaran uimahalli avataan yleisölle ystävänpäivänä.

Odotan todella paljon pääsyä 50 m:n altaaseen. Hallin tiedoissa mainitaan, että siellä olisi erilliset pukutilat liikuntaesteisille ihmisille. Kuulostaa hyvältä, mutta toivottavasti ei sentään sekoiteta miehiä ja naisia keskenään :D

Vielä kuitenkin muutaman kerran sinne tuttuun ja turvalliseen Petreliuksen uimahalliin, jos pääsisin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti