maanantai 23. tammikuuta 2012

Pähkähullu projekti: Ohjelmaopas

Presidentin vaalit oli ja meni ja uusi kierros tulee sitten joskus. Muut ihmiset ovat jo ruotineet tätä asiaa niin paljon joka paikassa, että minä en sen kummemmin halua asiaa kommentoida.Sen verran sanon vaan, että Ok vaihtoehdot ja nyt sitten vaan kansa päättäköön, mitä haluaa.
Sitten siihen arkielämään taas!

Olemme vaihtaneet miehekkeen kanssa "fyska-aikoja päittäin, koska en ole käynyt aikoihin. Jostain syystä olen saanut lomailla hyvän tovin. Noh, jos tää tästä taas lähtis. Alkuperäisellä suunnitelmalla mulla olis ollut aika huomenna, mutta kun silloin tapahtuu jotain vallan jännittävää ja mieheke halusi valmistautua huomiselle Espanjan tunnille tänään, niin otin ja menin kiusattavaksi siis.

Tänään vielä voisi hiukan järjestellä paikkoja huomista ajatellen. Huomisesta kerron lisää tulevissa postauksissani. Voisin myös jatkaa erästä pähkähullua projektia, jota olen tässä yrittänyt jo parin päivän ajan muotoilla. Ohjelmaopas!

Katsomme TV:tä melkeinpä enemmän, kuin keskimääräinen suomalainen. Me katsomme kaiken, mitä haluamme, käytännössä digiboksin kautta, jotta Säästämme aikaa. Kuvitelkaa 1,5h ohjelma kestää ilman mainoksia vain hieman yli tunnin, varsin kätevää siis.

Jotta pystymme katsomaan televisiosta kaiken, minkä haluamme, vaatii se pientä organsointia. Boksin ohjelmaoppaan läpikäyminen, kun kestää ja entäs sitten kun meneekin jotkut ohjelmat päällekkäin. Siinä onkin sitten katastrofi valmis, kun pitäisi jostain löytää jonkun tietyn ohjelman uusintapaikka...Olemme kuitenkin pyrkineet nykyään katselemaan uutisia, dokumentteja ja musaohjelmia (Lupasin katsoa seuraavan Duudsonien ohjelman jakson, ihan vaan nähdäkseni, että kärsiikö sitä katsoa). Putousta emme seuraa. Näkee sen tuloksn sitten kuitenkin, kun se ohjelma joskus loppuu. Munamies on kyllä hyvä!

Meillä on jo prototyyppi. Joka päivälle on kerätty omalle sivulleen kaikki ne ohjelmat ja kellonajat jotka halutaan nähdä. Siitä on sitten suht helppo värikoodeja seuraten katsella milloin tulee mikäkin ohjelma ja milloin se uusitaan. Tuo on nyt tehty wordillä, mutta haaveilen excel-pohjasta, jota olisi helppo tarpeen mukaan päivittää.

Ehkä tätä asiaa ei järjellä ajateltuna kauheaasti kannata mainostaa, mutta taisin tehdä sen jo. :D Ja niin kai sitä sanotaan, että "hulluilla on halvat huvit", vaikka ei tuo televisiolupa kyllä niin kovin halpa mielestäni ole. Tuleepahan ainakin otettua kaikki ilo irti!

Muru tykkää kans katella telkkuu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti