tiistai 24. tammikuuta 2012

Vanhan muistelua ja koeajoa

Selailin taas aikani kuluksi läpi blogeja ja huomasin kiinnostavaa juttua täällä  Karotar: Ruutujen riemuvoitto   Karotar kirjoittaa mm. kuinka hänen kissansa oli aiheuttanut keittiössä jonkin sortin vaaratilanteen. Tästä tulee elävästi mieleeni yksi musitikuva.

Muistan niin elävästi, kuinka meidän pikku Murunen aiheutti öisiä kauhun hetkiä vielä kun asuttiin "vanhassa osoittteessa".
Kissa hyppäsi yöllä hellanpäälle ja omnistui mennessään vääntämään hellan nuppeja niin, että käryynhän siinä heräsin.
Kävin katsomassa, mitä oli tapahtunut, niin huomasin, että patakinnas oli jäänyt illalla hellan päälle ja siinä sitten kyti. Että näin meillä joskus, jo ehkä kuusi vuotta sitten. Kannattaa todella olla varovainen, eikä tosiaan jättää mitään hellan päälle! Nykyään meillä onkin sitten turvaliesi. Siitä saamme tosin kiittää asunnon edellisiä omistajia.

KOEAJOA

Eilen lupasin teille kertoa, mikä tästä päivästä tekee niin erityisen. Noh, mulla oli täällä tänään pienet koeajot. Ette uskokaan kuinka raskasta se on. Mulle on siis tulossa uusi "urheiluauto", tuon vanhuksen tilalle. Olenhan huristellut menemään sillä jo sen kuusi vuotta, ainakin melkein. Nyt joku jo luulee, että tässä puhun autosta, mutta ehei, vaikka Honda Hopeanuoli olikin mahdottoman kiva auto, niin ei. Ei ole mitenkäään varaa :(  Joskus vielä kuitenkin, ettäs tiedätte ;)Noh, onneksi edes hiukan auttaa uusi sähkäri! :)

P.S Olen kyllä aika rättiväsynyt, että sama näköjään pätee niin autoihin, kuin sähkäreihinkin, että voimat se vie, vaikka ajaessa sit olisikin skarppi kuin kotka.


 Kesäkuu, vuonna -86, äh, eiku -06! :)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti